Oscar Jöback

Full klass och reserver:)

20120111-225231.jpg

PT kunder idag. En ny kund och en som jag precis har kommit igång med. Gjorde iordning mag och ryggträning program från min bok som en av en kund ska köra under ett antal veckor. 3 program. Manskör ett av programmen under 3-4 veckor och sen går man över till nästa program. Program 1 lätt och program 3 tyngst:) kul att kunna ge något sådant till sina PT kunder.

Jag körde min första Bodypump klass på House of Shapes och det var en full klass och några som var reserver. Jag hoppas det verkligen håller sig och jag ska verkligen göra allt för att alla vill komma tillbaka. Det ska vara något varje gång som man kan ta med sig och använda sig av nya verktyg när man vill träna något annat.

Imorgon är det PT kunder, TV4 samt ska klippa mig. Det ska bli sååå skönt att klippa sidorna och krullet på toppen ska vara kvar:)

Sov gott!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Evis

    Lite nyfiken hur du ser på den här Bodypumpdebatten som kommit igång nu…bra eller dåligt att träna BP? Jag själv tränar BP och tycker det känns bra och har ju träningsvärk efter nästan varje pass så något bra måste det ju komma ut av det.