Oscar Jöback

Heldag på Bosön!

 CoachCentrum har denna utbildning

Idag har jag suttit på skolbänken hela dagen. Jag hann att köra med PT kund i morse innan det drogs iväg mot Bosön. Förra året när jag gick Coaching utbildningen så missade jag en av dagarna. så jag tog igen den denna dag så jag har gjort alla timmar som behövdes. Nu sitter jag hemma och förbereder och gör klart det sista inför endags utbildningen jag ska ha imorgon i Linköping.

Det kommer 27- 30 glada instruktörer och ska vara med. Den heter ”Att utvecklat som instruktör i gruppträning”. Så det kommer att vara mycket psykiskt jobb där man får tänka själv och reflektera var man står som instruktör och hur man sen kan arbeta med sina nya redskap som man får med sig hem.

 

Det är House Of Wellnes och Pernilla Norlin i spetsen som ordnat dagen imorgon.
Då det r såpass många så verkar det finnas ett stort intresse att få lite inspiration och något som kan föra dig vidare som instruktör.

Är du instruktör eller klubb som är intresserad att ha en heldag utbildning? Kontakta mig:) Är du själv intresserad så skriv till mig/ gör ett inlägg och tala om vilken stad du kommer ifrån. Blir det tillräckligt många från samma ort eller grann ort så sammanför jag något på närliggande klubb.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.