Oscar Jöback

10 Dagar har gått! Före och Efter…

10 dagar senare!

DATUM: 31 Oktober – 9 November
Det gör skillnad på 10 dagar träning. Om man ligger i och får i sig rätt mängd med mat och fokusering på träningen när man väl är på gymet.
Alla har vi olika förutsättningar och jag har hög förbränning. Så kommer jag igång så går det ganska fort. Nu är jag 36 och känner att det inte går lika snabbt som när man var yngre, men det går om man vill.

Oavsett var du befinner dig i startgroparna så ge inte upp. Du som börjar från början idag kanske behöver 10 dagar för att tala om för kroppen vad du håller på med och de andra 10 dagarna så händer det massor. Felet som många gör är att man lägger av när man inte ser något och börja skylla på andra saker.

Vill du ha hjälp och komma igång…. kontakta mig pronto!!:)
[email protected]

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ann wilhelmsson

    Hej Oscar!
    Vet inte hur jag ska börja detta mail.
    Men jag tycker att de är väldigt intressant.
    Att följa dej och din träning, allt som du skriver o delar med dej av.
    Jag tränar ju men kör mest spinning, vilket jag tycker är kanonkul..
    Men du väcker mitt intresse med att våga mig på att träna annat.
    Så som bodypump,men även styrka på gymet.Ett stort problem är kosten för min del. Vill lära mej att äta och laga rätt mat.Vilket du lockar genom dina fina bilder som du lägger ut. Önskar så att jag kunde få lite hjälp av dej!. Nu bor ju jag inte i sthlm, men vet inte om du vill eller kan hjälpa mej iaf?. Vill oxå tappa lite vikt, har haft tankar på att köpa någon sorts diet.Men vet inte om de är så bra, vad tycker du?. Jag skulle bli väldigt glad om du ville dela med dej lite goda råd till mej!?.Tack snälla Oscar för att du inspirerar mej till ett bra liv med träning och kost!. Hoppas på svar från dej!?. Må så gott och ha en fin kväll!!/ kram ann.