Oscar Jöback

SISTA BODYATTACK KLASSEN IMORGON!

Imorgon är det sista Bodyattacken på House Of Shapes och jag hoppas att så många som möjligt har möjlighet att komma och är med mig.
Det kommer kännas lite tomt veckan efter då man inte ska gå och köra klassen, men kanske det kommer tillbaka i framtiden:)

Jag tänkte starta upp med min egna träning från och med imorgon. Jag har varit lite på latsidan och jag känner nu att jag inte mår bra i kroppen och knoppen av att inte låta min kropp hålla igång. Så dags att komma i form och jag ska börja med att kolla hur mycket jag kan förändra min kropp under 10 dagar! Så är du nyfiken så är det bara att följa med på min blogg här. Gör mina inlägg på kvällen då dagen har gått och jag kan skriva vad som hänt och tränings upplägget för dagen.

Var rätt nedstämd idag på dagen, men när jag har fått vara hemma och fått vara med mig själv så känner jag att jag har fångat upp mig själv och redo för morgondagen.
2 PT kunder kl 07.30 och sen 1 Terapi Klient vid lunchen och sen Bodyattack klassen kl 17.25 på House Of Shapes.
Jag bör hinna styrketräna innan min klass.

Skrivit upp mina punkter som ska vara avklarade under denna vecka och som måste göras. Nu är det att hålla igång från morgon till kväll. Man kan hinna göra stora förändringar under 30 dagar och nu tänker jag sätta fart denna månad. Så det passar perfekt att börja imorgon:)

Hoppas ni alla haft en fin helg och ser det fina med en ny vecka med ett helt nytt blankt vitt blad som du får fylla i hur du vill att det ska se ut.
Gör inget som du alltid gör och gör du det så gör det annorlunda:) se bara till att du gör det för din skull och inte alltid för att andra vill att du ska göra det.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.