Oscar Jöback

Komma i form

Igår kväll när jag kom hem vid 21.00 så gjorde jag i ordning lite mat åt mig. Jag har för vana att sätta mig framför TV och dum glo lite innan det är dags för att lägga sig och sova. Men inte denna gång, utan jag kollade igenom mina mail och sen var jag så trött så jag gick och la mig. Snacka om att det va skönt! Jag som brukar somna i en halvbra position i fåtöljen i TV rummet och vakna till mitt i natten med både nackspärr, domningar och fast klistrade linser som sen måste slitas ut ur ögonen.
Funderar skarpt på att testa denna nya metod under nästa vecka och se om det gör någon skillnad, vilket jag tror kommer funka och jag får bättre sömn:)

Idag är det Fredag och min prins ska vara med i Idol ikväll…..så titta på det allihopa!
Kommer förhöra er sen!!

Kommer sitta som klistrad framför TV ikväll.

Jag hann även måla lite igår kväll i lokalen och Bea kom förbi efter sin klass med latte och chokladboll…mums mums:) Det ska bli ordning på mina matvanor nu så Jannika Larsson ska hjälpa mig och hon ska träna mig nästa vecka. Det ska bli grymt kul, men lite läskigt också. Vet inte vad hon hittar på. Nu är det jag som är på den andra sidan…så jag ska väl få smaka på min egna medicin:)

20111028-074229.jpg

20111028-074240.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Charlie

    Jannika har ingen mercy! Stenhård ur alla aspekter och jag Älskart! 🙂
    Idolerna har aldrig varit så bra som efter Peters coaching – han är ju fantastisk!
    Jag skulle gääärna komma o köra för dig på måndag om jag kan komma som gäst? 🙂
    Ha en underbar helg, massa kram C