Oscar Jöback

Redan slutet på denna Onsdag!

Tiden bara springer iväg och varje Söndag tänker att man ska hinna med så mycket saker. innan man vet ordet så är det snart helg igen. Jag har haft en bra vecka, men det är en massa funderingar som går runt i huvudet på en. Mycket som rör min lokal och hur det ska se ut där och vilken budget jag kan lägga mig på  idagsläget.
Var över i måndags och målade lite i lokalen och läger en grundfärg för att få bort den fula gula färgen som det är idag:)
Jag väntar fortfarande på att frysen jag har inhandlat ska komma och som Elgiganten har lovat att den ska komma. Skulle fått den idag, men de verkar inte veta vart den har tagit vägen. Kompensation skulle jag få sa dom förra veckan och idag var dom som frågetecken när jag nämnde det. Dom får hålla det dom lovar tycker jag! Det jag får istället är att jag kan gå upp till butiken och plocka ut en annan frys om jag vill, men jag vill INTE ha en annan sorts frys då även storleken skulle vara helt fel. Hade jag velat ha någon annan så hade jag väl inte handlat den jag har betalat för:/ får jag den inte snart så tar jag tillbaka pengarna.

Kör med mina härliga PT kunder idag och dom sliter verkligen som djur…. dom har bestämt sig och det är vänner som tränar ihop. Som jag nämnde förut så är det mer motiverat att dela sin träning med någon annan och  det blir billigare. Kontakta mig så kör vi igång och skulpterar om din kropp:)

Imorgon Torsdag är det TV4 muskel klass och innan det så ska jag hinna till min lokal och sen ha ett möte med en tidning om ev samarbete där jag ska skriva om träning. Efter TV4 blir det fika med underbara Jannika Larsson. Hon har tävlat klart nu och vi slipper sitta och trycka tonfisk och proteindrinkar:)

Lite vit färg kan göra så mycket i ett rum som är helt gult:)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.