Oscar Jöback

PT KUND – SEB – PT SKOLAN – HEM

Fullfart hela förmiddagen. Började med att jag tog mig till House Of Shapes för att ha en PT kund. stannade kvar en stund och bara snackade med personalen:) For iväg till SEB då jag hade bokat upp ett möte. Ja ville kolla över mina lån och hur jag ska få allt att funka. Så vi la upp en plan för hur jag ska spara och sen hur mycket jag kan ge mig själv lön varje månad. Det kändes riktigt bra och han jag satt och pratade med var kanon. Ni vet den där känslan över att man gör fel och en uppbyggnad av dåligt samvete som vissa kan bygga hos en fick jag inte. Utan han lyfte en och motivationen växte mer och intresset för siffror blev större och inte lika läskigt. Så av betyg 1-5 så får han en + 5 av mig. Man ska aldrig känna sig värdelös utan framgångsrik och målmedveten från banken.
Ni sitter jag på PT- Skolan och väntar på Bea. Har ätit en god hälsotallrik och haft samtal med en tidning om ett samarbete om att jag ska öra träningsinlägg och om tränings trender som funkar och inte funkar.
Kan bli spännande men innan jag bestämmer mig helt så ska vi träffas på ett möte och jag får en större överblick om hur allt kommer att gå till.

Just nu är det lite uppförsbacke i mitt företag då vissa jobb jag hade bokat tyvärr inte blev av och det blir då lediga helger. Vilket är skönt, samtidigt så är det ekonomi jag behöver också. Men i denna uppförsbacke så känner jag mig motiverad att satsa stenhårt för att klara allt…. Det vill gå, det kommer gå och det ska gå:)

20111021-141113.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Fredrik , SEB Kundservice

    Härligt att höra att du hade ett bra möte på banken. Precis som du säger skall man bli sporrad och motiverad efter ett möte 🙂

    De gånger du behöver komma i kontakt med banken och din bankman inte finns på plats så kan du nå oss dygnet runt på Telefonbanken, 0771-365 365. Vi finns även på Facebook och Twitter mellan 08-22 om vardagarna. Ville bara du skulle veta det :-)Önskar dig en fin dag
    // Fredrik
    SEB Kundservice