Oscar Jöback

EKONOMI…..BOOORING..!

Ibland måste man ta tjuren i hornen och bara göra det. Jag tror mig ha en fin överblick vad jag handlar och inte handlar…. tycker jag:)
När jag sen gör mina kontoutdrag och börja kolla vad som dragits på mitt kort så kan man bli stum för mindre. Man påminns om att de där 150 latte man köpt under en månad kanske inte var det smartaste draget i slut änden. Jag har ännu bara kollat ena kortet jag har:/ Har ett företagskort och ett privatkonto kort. Så nu drar jag åt skärpet något och ger mig själv en minimum lön som jag faktiskt ska klara mig på under November månad. Nyttigt att sätta sig ner och gå igenom vad som kommer in och vad som går ut. Nu ska det in mer än vad som går ut har jag bestämt mig för och det från och med nu. Tyvärr , men ändå roligt då jag träffar lite vänner….så har jag köpt biobiljett till i morgon.

Bra att ha en revisor som gör allt åt en, men det är bra att ha lite överblick om hur det går för en och om man är på rätt spår. Det finns så mycket korkade saker som pengarna går till, som man inte har någon som helst nytta av.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.