Oscar Jöback

Tisdag och Tidigt

Nu börjar det kännas tungt att gå upp på morgonen. Det är mörkt och kallt… Så sängen känns så mycket mysigare nu. Jag har sakta men säkert börjat återhämta mig från Lidingöloppet. Haft ont i fotlederna, knäna och höfterna… Sen la jag på mig träningsvärk i biceps och ryggen, axlar. Så en svårighet att knalla runt så vandrade jag runt i trädgården i söndags och rensade löv och barr på grusgångarna. Det var inte lite barr heller, men nu är det borta och de ser riktigt fint ut;)

Igår så var det fortsättning på höst rensningen. Det var att ställa in grillen och slänga en massa bråte som stått i garaget. Växterna ska klippas ner och sen in för vintern. Snart är det sista klippningen för gräsmattan, så hoppas det ska bli lite torrare!

Jag har en förfrågan: jag har haft en fantastisk revisor, men han gör andra saker nu och kan tyvärr inte hjälpa mig med bokslut och andra tråkiga saker som jag inte kan. Så nu behöver jag en ny revisor som kan bokföra och hålla i ordning på mina kvitton och sådant som ska in till skatteverket:)

Borde lära mig detta, men tycker att det finns personer som tycker det är roligare och då ska dessa personer få göra det:)

20110927-065503.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.