Oscar Jöback

Måndag och lite segt att komma igång:)

Efter att jobbat fullt ut hela helgen och sen sitta i bil ett antal timma så blir man lite seg i knoppen. Idag har det varit ganska soft då jag har fikat med fina vänner och min man. Har gjort några sysslor också, men inte så att jag har överansträngt mig precis. Imorgon blir det en heldag med saker som ska göras:) Suttit hemma nu får eftermiddagen och sorterat kvitton och skickat lite fakturor. Fick ett mail av radio prime som är en radio kanal som sänds i Strömstad och Tanum där jag var i helgen. Dom ville ha en intervju om vad jag hade gjort i Tanum i helgen och vad man ska tänka på när man vill komma igång att träna samt mitt besök. Eftersom jag var lite seg i kolan så kopplade jag inte riktigt att det var direktsändning då han avslutade med att säga: ”Vill ni veta mer om Oscar Jöback så kan man besöka hans blogg…..;) Då fattade jag att jag hade varit med i radio:) Då har man gjort det också…hehehe. Tur att jag inte fattade att det var direktsändning… Då hade jag varit nervös och nu var jag lugn som en filbunke. Lyssnade precis och det lät bra det jag sa…..grymt;) Tack radio Prime för att jag fick vara med och göra min debut hos er:)

Nu ska jag snart ta mig till Body joy och teama på en Zumba klass. Ska bli jättekul, så jag har 3 låtar klara för att köra stenhårt.

På fredag är det Lidingö staffet för min del då jag ska springa 2 km och sen på Lördag gör jag och Bea det sista på Svenska klassikern:) Så nu ska jag springa fort som bara den och komma in på en bra plats. Har ett mål vilken placering jag ska satsa på, men den håller jag hemlig så länge. Sen är det bara att ladda för att köra klassikern igen och göra allt på bättre tid;)

20110919-044825.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.