Oscar Jöback

DET RÖR PÅ SIG:)

Det är skönt när allt kommer igång igen. Rutinerna med att köra sina klasser på TV4 känns riktigt bra och jag har längtat att få komma igång.
Det blir även extra motiverat när medlemmarna som kommer kl 07.15 på tisdag morgon är motiverade och peppade till max. Att dom inte fuskar , utan kör stenhårt från början till slut. Det är härligt att se! Så det kommer bli bra med Tisdagarna och Torsdagarna denna termin. Nu har jag ingen klubb att jobba för som Koordinator, vilket känns så befriande… som tunga vikter som man bara har slängt av sig och man kan andas igen. Jag har haft en skön sommar där jag har kunnat hämta nya krafter och kunnat fokusera på vad JAG vill och samtidigt inte stressat över vad som kommer att hända nu när jag inte har någonstans att ta vägen. Detta har gjort att jag har öppnat ny väg och nya saker/jobb har kommit till mig. Så många helger är uppbokade och fler kommer det bli. Hoppas på att  kunna köra lite PT och TERAPI. Kommer hitta på lite saker framöver som ni kommer få se och hoppas kunna vara med på.

Just nu sitter jag på TV4 matsal i en skön soffa och funderar, pratar lite med folk som kommer förbi. Om vädret tillåter så kommer jag bege mig ut på spåret idag. Det är inte långt kvar till Lidingö loppet, vilket ska bli extremt roligt.

Ni som kommer igång nu och inte vet hur du ska lägga upp din träning och allt vardagliga sysslorna så kommer första tipset:

1. Kolla i din kalender och skriv ner när du ska träna. Börja med 1 gång denna vecka. Det kan vara på morgonen innan allt sätter igång eller efter jobbet för att rensa huvudet och komma ner i varv. Det viktigaste är att du skriver ner och den tiden du skriver ner är det viktigaste mötet denna vecka. Denna tid är ej avbokningsbar oavsett om det regnar, snöar eller solen skiner. Det blir med konkret när du skriver upp än om du bara tänker på det. Börja med att ta 30 minuter promenad och var ute i naturen.

Lycka till

Det handlar bara om att göra det. att vänta på den perfekta tiden att komma igång kommer tyvärr aldrig att komma. Det är bara att köra igång!!!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.