Oscar Jöback

Tedactive gym & Gruppträning i tanum.

Ny vecka har börjat och det är fullt ös från början. Sen kan det vara fullt ös på olika sätt förstås:) Det har varit att fixa hemma idag och gräsmattan växer fortfarande och måste klippas. Saker som aldrig tar slut och måste göras:) Men jag har hittat balansen att göra nytta med nöje nämligen. för något år sen gick jag en 8 veckors kurs som heter ”Pengar växer faktiskt på träd” för företaget som heter MERA MÅL. Där fick man arbetsmaterial som man skulle arbeta sig igenom för att sätta sina mål man har och att göra allt tydligare. Så med hjälp av deras CD skivor som kommer med har jag fört över det i min mobil och lyssnar på avsnitt medan jag klipper gräset. Jag känner mig otroligt motiverad och peppad efter att lyssnat. Som en dos av vitaminer som väcker upp en och man förstår igen vart man vill med sina drömmar. Bara under den tiden jag klipper så märker jag hur jag mål inriktat klipper gräset och gör det med energi och kraft:)

Idag blir det nog ingen träning då jag har hållit igång flera timmar en hel vecka, så jag softar och sitter och planerar lite nu.
Jag ska den 17 September till Tanum som ligger på västkusten och till gymer Tedactive gym & gruppträning och vara med när de inviger sitt gym. det ska bli riktigt roligt och jag förbereder mig till max nu. Kommer vara där från fredag till Söndag då jag reser hem. Arbete Fredag till Lördag:)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.