Oscar Jöback

HÖSTEN HAR BÖRJAT… VART ÄR DU PÅ VÄG?

Efter sommaren så är det många som vill komma igång med sin träning igen eller att komma igång överhuvudtaget. Det är nu som många sätter upp sina hööööga mål om att komma iform och börjar träna varje dag och gärna fullt ut. Tyvärr så kommer många att klara av detta under 2 veckor eftersom man sen har kört slut på sig själv. Det finns inga krafter kvar och kanske det börjar kännas meningslöst. Du faller tillbaka till dina gamla rutiner igen och sen intalar man sig att du kan komma igång en annan dag istället:) Bristen på vad ens mål är kan vara vagt som känns motiverat i början, men just att det är vagt så blir det ofta så att man inte kommer fram riktigt till slutet.

Har du svårt att komma igång med din träning så skulle jag kunna hjälpa dig att hålla motivationen uppe och även få verktyg som du kan använda dig av för att komma hela vägen fram. Göra ett upplägg som kan passa dig utifrån dina förutsättningar/ hur din vardag ser ut osv. För mig finns det inget som heter att det inte finns tid…. Man tar sig tid om man verkligen vill göra något som skulle få en att må bättre och få mer kvalitets tid.

Så vill du förändra och komma igång med din träning eller om du vill förändra en livssituation och inte vet hur så kontakta mig på:
[email protected]

Så PT- online är att du kan få hjälp med det fysiska: Personlig Träning eller det Psykiska: Personlig Terapi.

Du har kraften att göra en förändring, men ibland kan det behövas olika infallsvinklar för att kunna gå vidare. Du kanske sitter fast just nu och kan inte ta dig vidare, men med en liten knuff på vägen kan det bli stora förändringar som tar en vidare till nästa nivå av sitt liv.

Bor du långt borta så finns det möjlighet att samtala genom Skype eller kontakt genom [email protected].
Vi lägger upp en plan och gör uppföljningar på hur det gått med träningen tex.
Terapi på nätet då man skypar upp sig går utmärkt.

Hur betalningen sker?

TERAPI: 
Det är terapi med 20 session och skulle man behöva färre eller mindre session så håller vi en öppen kommunikation om det.
Träffas vi på riktigt så betalar man / gång som man träffas och kvitto ges. 650:-/ tillfälle
Sker Terapin på nätet/ Skype så sätts pengarna in på mitt bankgiro  senast 4 dagar innan man har terapin, detta för att jag ska se att pengarna kommit in.  475:- / tillfälle.

Känner du att det inte känns bra så har du all rätt att tala om det för mig och vi gör ett avslut. Du ska inte behöva känna dåligt samvete eller känslan av att du skulle såra mig. Det är du som betalar och det är du som ska må bra och känna dig trygg under samtalen.

 

TRÄNING:
Med träningen så kan du själv bestämma hur många tillfällen du vill köra träning med mig.
det kan vara från 3 tillfällen till 30 ggr som vi tränar ihop. Om du köper flera timmar så blir även timpriset billigare.

1 timme 750:-
3 timmar 1905:-
6 timmar 3750:-
12 timmar 7200:-
18 timmar 10350:-
30 timmar 16500:-

6% moms på träning. Priserna är ex moms!
Skickar faktura som betalas in inom 10 dagar!

Resultatet kommer när du själv har bestämt dig för att göra en förändring. Det kan vara läskigt eller otryggt att göra en förändring, men det är i det obekväma som svaren finns till att ta ett nytt steg och börja förändra.
Har du bestämt dig och tänker satsa på dig själv??? Kontakta mig då!

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.