Oscar Jöback

Fullt upp denna vecka;)

Efter att ha gått Bodyattack utbildningen så har jag hunnit med en hel del… Allt från hemma sysslor till att sitta med skoluppgifter samt sitta och förbereda inför nästa veckas händelser med Les Mills. Jag håller på med min diet just nu och har inte lagt ut så mycket recept och liknande, men jag har gått ner 3 kg just och det känns när jag är ute och springer. Känns så mycket lättare i kropen, samt att jag har kommit igång riktigt med min styreträning. Jag har lyckat träna varje dag nu och jag går in på sista veckan på dieten. Det blir ca 2 timmar träning om dagen. Så runt 07.00 är jag på gymet och styrketränar och på kvällen så springer jag. Har blivit Årsta runt och nu ligger jag på 30 minuter prick hela rundan. Idag så var Bea och jag iväg och sprang och vi sprang från Kungsholmen bort mot södermälarstrand och sen ut mot Årsta och sen vidare mot Kungsholmen igen;) 16 km blev det. Så ätit har man gjort och dricka en massa vatten håller jag på med. Innan jag går och lägga mig ska jag få i mig en kesella med blåbär… Det är så gott!!!
Jag ska hinna packa för imorgon drar jag först till Jönköping och ska köra dance aerobic på Friskis & Svettis konvent i Jönköping och efter det så åker jag till Växjö. Det är Första Steget med TV 4 på söndag, då det ska sändas därifrån med Bamse gympa och andra roliga evenemang som händer under dagen. Jag ska få prova på olika sporter, vilket jag ser fram emot;)

Om 2 timmar tänkte jag ligga i sängen och nu ska jag som sagt packa, ordna res maten och sen skriva ner inför ATM utbildningen som börjar på Onsdag nästa vecka. Jag ska hålla i vissa delar på utbildningen;)

Så sov gott och ha en underbar helg på er alla!
Kram Orre

20110826-091913.jpg

20110826-091927.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.