Oscar Jöback

Lidingöloppet 24 September

Då har Söndagen börjat ta sig mot sitt slut och i morgon börjar en ny spännande vecka med nya överraskningar.
Idag var jag på Gärdet och hade klass. Det var Ulrika Skarin som körde en fantastisk bra Afrikans dance. Under sändningen så var det skönt väder med lagom temperatur och så fort kameran stängdes av så var det som himlen bara öppnade sig och det rent ut sagt hälldes regnvatten över oss. Vi försökte med alla möjliga solhälsnings rörelser…. men det slutade med blixt och nästan till hagel. Så vi missade kanske någon rörelse och solguden tog inte emot budskapet:)

Efter klassen så drog jag över till Bea som bor på gärdet och fick mig kopp kaffe. När jag hade värmt mig en stund så begav jag mig hem och gjorde lite hushållssysslor som måste göras.

Den 24 September är det Lidingöloppet och det är sista loppet för att jag ska klarat svenska klassikern…jipppiiiii:) Så idag kunde man se vilken startgrupp jag hamnat i. När man anmäler sig så får man också skriva förra årets resultat… då jag sprang 15 km och hamnade på 101 plats…så det får man räkna med för att få sin placering i år. Detta resulterade i att jag hamnade i startgrupp 1. Så det gäller för mig att leva upp till denna startgrupp. Så nu blir det att löpa och löpa och löp och intervall och intervall och löpa i massor. Nu är det att få bra flås och eftersom jag ska vara med på alla första stegen loppen 28 Aug Växsjö, 4 Sep Falun och 10 September Stockholm så kommer det bli lite tävlingar….plus lite andra lopp så man värmer upp riktigt. Så kolla in på www.forstasteget.se och anmäl dig nu. jag ska även vara med i Lidingö stafetten på Fredagen den 23 sep.
F%C3%B6rsta%20steget

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.