Oscar Jöback

MAT OCH TRÄNING…..

 Var och tränade på World Class Värmdö ikväll. Kändes riktigt bra, men jag fick vila ut riktigt igår. Min kropp sa ifrån när jag skulle träna igår, så det vara bara att sätta sig i bilen igen och åka hem. Slocknade direkt när jag landade på soffan. Nu är jag riktigt laddad och har börjat träna upp min fot. Så här står jag på balansplatta. Blev trött direkt i foten, så detta ska göras varje dag nu fram till 10 Oktober:) Då ska jag springa Hässelbyloppet 10 km. Ska springa unde 40 minuter är det tänkt.

2 Matlådor är klara inför imorgon. La till tonfisk och Äggvitor som inte finns med på bilden. Taggad som bara den nu. Så bra med sömn, bra träning och bra mat kommer det gå susen  den 10:de.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. malin

    Det går åt rätt håll med foten, ser det ut som. I den kursen vi läser nu studerar vi olika rehabmetoder för bla fotledsdistorsioner. Du kan prova att kombinera balsnplatta 10 min/ dag med en liten tejpbit över ligamentet, från underbenet ned på foten så stimulerar du den proprioceptiva effekten ännu mer. Som en taktil påminnelse till ledkänslen. Har visat ge ännu stööre effekt på balansträningen då.

    Lycka till!