Oscar Jöback

EN PERSON I ETT SAMMANHANG …

Att komma till en fest kan vara skrämmande för många. Jag har en blandad förtjusning i att gå själv, men det är alltid lättare att ha sin respektive med sig. Här ska man verkligen ta vara på vilka människor som finns i rummet och kanske knyta nya kontakter för ev jobb och klienter som kanske vill komma igång och träna. Samtidigt så kommer alla dit som privatpersoner och vill bara slappna av. Så infinna sig i situationen att vara själv och värdarna kanske inte har all tid att vara med just mig kan kännas konstigt. Jag tog mig i kragen och gick fram till ett par och tänkte att nu ska det snackas:)
Så vad frågar Mr Oscar?? ”Känner ni värd paret??” Hahaha! jag hörde mig själv hur jävla korkat det lät! Vi befinner oss på en privat fest. Jag blev plötsligt väldigt kissnödig och var tvungen att gå…. träffade dem Inge mer på den festen. Till slut fann jag min lilla skara människor som hade dykt upp…räddad;) Nyttigt att lära sig att gå själv på evenemang, men två är alltid stark!!

Posted by ShoZu

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Elin

    haha, jobbig situation som skulle kunna hända vem som helst. Tror inte du är direkt ensam om att göra den blundern…

    Å andra sidan är det bästa man kan göra att skratta åt eländet och försöka vända det till ngt positivt. Dra lärdom av det:)

  2. Anna

    Ha ha. Ja så det kan bli. 😀 Men faktiskt så skulle det inte vara omöjligt ändå. Man kan ju ha hakat på en väns vän eller nåt…

    Två är starkare än En dock! 😉
    Anna

  3. Anonymous

    Ja! Det var en kul inledning, inte alltid så lätt att komma själv till en fest,oftast har man ju en gemensam nämnare men man kan alltid börja med en öppningskommentar exemp. oj! vad svårt det var att hitta hit/ vilka bilköer det var in till stan eller liknande men huvudsaken var att du vågade ta första steget det är inte så lätt.
    Kram/maggan