17.20 BOOTY EXP & 17.55 CORE EXP – Oscar Jöback
oscarjoback

Oscar Jöback

17.20 BOOTY EXP & 17.55 CORE EXP

Jag kommer att köra Booty Express och Core Express ikvällk på World Class Nybroplan.
Kom dit!!

17.20 BOOTY EXPRESS:BootyExpress är en klass som fokuserar på att forma och stärka rumpa och ben genom effektiva övningar till medryckande musik. Man använder den egna kroppen samt och jobbar med styrka, balans och smidighet för att uppnå optimalt resultat av träningen. Klassens ansträngningsnivå anpassas efter den egna förmågan vilket gör att alla kan delta – såväl ung som gammal, vältränad som nybörjare.

BootyExpress är baserat på funktionell träning vilken skall hjälpa människor i vardagen genom att stärka muskler, förbättra kroppshållning samt öka smidighet och balans.

Välkommen in för att prova – de enkla och effektiva övningarna till skön musik kommer att svepa dig med på en fantastiskt rolig och effektiv halvtimme!

Jag och Cecilia Östman på bilden nedan är grundaren av detta koncept och finns endast på WORLD CLASS

17.55 BOOTY EXPRESS

Core är det engelska ordet för kärna och syftar på att man tränar kroppens kärnparti – rygg och mage. En vältränad rygg och mage ger både bra kroppshållning och balans. Träningsformen är lugn – men definitivt tuffare än den ser ut. Givetvis utgår du från din egen förmåga och vilar om det blir för tungt.

Var tredje månad byter vi ut passen och serverar ny koreografi och fräsch musik. Däremellan kan du som tränar regelbundet fokusera på teknik och utförande.

Klassen är förenklad och bara 30 minuter lång.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
oscarjoback

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.