CONVENTION I BERGEN! – Oscar Jöback
oscarjoback

Oscar Jöback

CONVENTION I BERGEN!

Idag startade Conventet igång med klasser och föreläsningar. Det hade kommit mycket folk redan på morgonen och det höll sig under dagen. Jag själv hade en föreläsning som jag var nervös för innan. Förts gången jag körde den föreläsningen. Det blev så bra och jag är så glad att jag genomförde den med det upplägg jag hade gjort. Senare på eftermiddagen körde jag en Step Dance. Den var något helt annat än vad jag hade tänkt mig….. Det blev fel redan från första takten:) Sen hittade jag aldrig tillbaka riktigt i stegen och känslan framför allt. Denna klass var ett typiskt musiken går och jag gör en massa steg. Deltagarna var fantastiska och som höll ut hela vägen. Kanske de inte upptäckte någon, men det tror jag!

I stora salen kördes det ett SPREK&BLID klass. Tomas kör klassen och det var
SPREK&BLID Puls konceptet. Enkelt och tufft!

Efter en hård dag av framgång och motgång så var det skönt att lägga sig i ett varmt bad och bara lyssna på soft musik:)
Nu ska jag ta det lugnt för att sen ta sig ut och äta med alla instruktörer och ev gå ut en stund på klubb:) Jag har första klassen så det blir inte för sent. Jag dricker inget iaf så jag slipper bakfylla…hehehe!

PS.. Vad kul att du kom fram och hälsade idag Yvonne. Blev jätteglad. Hoppas du haft det bra under dagen på Conventet.
Kram
Oscar
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
oscarjoback

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Trine

  Hei Oscar!
  Hadde gledet meg masse til å gå på dancetimen din og det var SUPERGØY! Var også veldig kjekt å få hilse på deg.
  Håper vi treffes igjen!
  PS. skal filme BPtimen min neste uke og krysser fingrene for at det går greit.
  Klem fra Trine

 2. Mona

  Heisann, Oscar!

  Takk for super inspirasjon på POW og heftige rytmer på timene dine. Selv en godt voksen nordboer kunne ikke unngå å la seg rive med! Og jeg kan jo si at jeg la ikke merke til noe nervøsitet på foredraget, så det skjulte du godt i så tilfelle 😉 Jeg la heller ikke merke til at noe "manglet" på timen etterpå, og utifra stemningen tror jeg de som evt la merke til det ga rett og slett blaffen i "bagateller" og bare storkoste seg i energien 😉

  Jeg skulle egentlig bare sjekke på nettet om det var mulig å få tak i cd'er eller dvd'er med dine "produkter" på, og skjønner utifra kommentarer her at det faktisk er mulig? Hvor kan jeg evt få tak i det?

  Lykke til med skolen til uken, stell pent med deg selv, og så har vi jo en avtale allerede om at du kommer også neste år ;-D

  Mona
  Power-point-utøver 😉

 3. Yvonne75

  Hei igjen Oscar!

  TAKK for en kjempe avslutning på en inspirerende convention. Du har i dag bevist at man kan ha det gøy på en klasse med blodslit:-) Om ikke beina var sure etter en helg med trening, så ble de det etter 30 min rumpe/lår med deg. Skulle så gjerne ha gitt mere, men kroppen sa stopp.

  Nå skal Cecilie og jeg nyte cd'ene og memorere trinnkombinasjoner.

  Håper jeg ser deg snart igjen, om ikke så følger jeg med deg på bloggen:-)

  Klem fra
  Yvonne

 4. Yvonne75

  Hei Oscar!

  Måtte bare hilse på deg i dag, har sett SÅ fram til at du skulle komme og kjøre klasser!
  Og du skuffet IKKE!! Ditt nærvær, karisma, musikkbruk, trinnkombinasjoner, kreativitet m.m – man kan ikke be om mere!
  Vel, kanskje en annen lydmann….;-)

  Gleder meg til klassene dine i morgen, vi sees kl. 9.30!
  Kos deg i kveld i denne herlige by.