Oscar Jöback

MOT GÖTEBORG!

Nu sitter jag på Arlanda och väntar på att flyga till Göteborg. Jagär otroligt trött idag och helt orkeslös…hmmm! Ska bli skönt med lite semester snart.
Peter kom hem idag från NY och då åker jag bort och när jag kommer hem på söndag så åker Peter bort på måndag och borta nästan en hel vecka:) Det är inte så vi går varandra på nerverna iaf…hehehe. Underbart att han är hemma iaf.

Provade mina sandaler här om dagen och det resulterade till skoskav typ överallt på fötterna..grr!
Så man haltar fram på Stockholms gator:)

Kommer som sagt vara i Göteborg hela helgen och ska hålla en BODYPUMP grundutbildning. Det blir det sista helg jobbet i sommar.

TV4 klass idag som hur kul som helst. Får sådan energi att köra den klassen. Underbara deltagare som bara kör på och verkligen njuter av varje minut av klassen. Tack för att ni är där på torsdagarna och dansar med mig i 50 minuter.

Ska gå på nu…så ha det gott och vi ses snart igen
Oscar

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anonymous

    Jag känner igen det där med att vara helt orkeslös, några veckor innan semestern börjar räknar jag ner och längtar går runt som en zombie, men som jag kunde se igår så såg du helt underbart pigg och strålande ut en frisk fläckt helt enkelt. då vaknade jag till liv.