Oscar Jöback

BODYPUMP UTB




Träning, träning och mer träning blev det för de blivande Bodypump instruktörerna. Kämpade fram till kl 20.00 ikväll. Grymt jobbat alla som var där:)

Nu befinner jag mig på hotellet och ska sova snart. Imorgon är det sista dagen på utbildningen och instruktörerna är hemma och tränar på läxan som de har imorgon. Kort dag imorgon, men flyger inte tillbaka förrän kl 19.40 till Bromma flygplats. Sov gott där ute:)
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anonymous

    Precis som de föregående talarna skrivit så var helgen i Malmö fantastisk! Känner att jag lärde mig väldigt mycket och jag tycker att body pumpen är ännu roligare nu än innan ( hur det nu kan gå till!) Tack så mycket för all kunskap och inspiration!

    Vänliga hälsningar Marlene

    Ps: har du fler bilder från utbildningen än de som ligger på bloggen?

  2. Lovisa E

    Tusen tack för hela helgen! Det har varit otroligt kul och var jag taggad innan (OM jag var!) är det ingenting mot nu :o)
    Du är en mycket inspirerande människa som lärt mig mycket dessa tre dagar, inte bara om bodypump och träning utan även om livet i allmänhet. Jag tar med mig mycket från denna helg, tack!

    Ha det bäst!! Kram Lovisa

  3. Anonymous

    Tack Oscar för de 3 tuffa men så fantastiskt inspirerande dagarna,
    känner mig redo för kommande utmaningar nu:^))

    // MVH Pétur

  4. Johanna

    Tusen tack för en kanon bra och inspirerande helg. Jag är super laddad för att köra igång BP klasser nu. Vänligen Johanna

  5. Frida

    Tack för en helt underbar helg me massa inspiration och motivation 🙂 Du e verkligen fantastiskt duktig!