Oscar Jöback

Semester slut:/

Jag tog semester den 10 September och kommer igång igen nu till helgen!
Det är alltid skönt att ta sig iväg när man har semester, men att stanna hemma har varit kanon. Det är skönt att inte behöva packa sig iväg, utan bara inte sätta klockan på väckning och istället vakna när man själv vill. När man väl vaknat så är det så skönt att kunna ligga kvar och bara känna att jag inte behöver göra någonting idag.

Jag kände av sista dagarna nu på semestern att all trötthet kom över mig. Jag somnade nästan på plats där jag befann mig. Så fort jag satte mig ner så somnade jag och sen var det inga som helst problem att sova på kvällen. Kunde sova till 9/ 10 på morgonen och ändå känna mig lite trött. Jag hade kanske kommit ner i varv så nu kunde kroppen verkligen slappna av helt och ta hand om resten:)

Idag fick jag en fin födelsedags present av fina Annika 🙂 det var ett IPhone skydd med min logga på

20120920-223850.jpg

Imorgon kommer jag ha 3 st PT kunder och inget mer. Måste starta lugnt innan helgen.
Jag ska upp till Luleå och hålla min utbildning för 3 klubbar , men samma företag. Totalt kommer det att komma 65 instruktörer. Det ska bli såååå kul och spännande att få träffa alla. Sen nästa vecka börjar ett fullspäckat schema från måndag till Söndag. Lördag Lidingöloppet och söndag Linköping och ska köra på event.

20120920-224326.jpg

Ett litet fint diplom efter utbildningsdagen är vad alla får;)

Nu är det snart dags att sova, men först en kopp The för att komma ner i varv efter dagens olika semester projekt:) Kan ibland vara jobbigt att ha semester. Skulle kanske införa att ha semester från semestern. Så ska jag göra på min nästa semester.

Sov gott där ute!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lisa E

    Ser fram emot att höra dig imorgon i Lule! Du utbildade mig i Bodypump 2004 så det blir lite extra roligt att höra dig igen!