Oscar Jöback

Periodisk fasta!

Haft en bra dag med PT kunder och hunnit att träna själv också. Det var riktigt skönt att röra på kroppen:) det var ett tag sen som jag själv tog mig den tiden att ta hand om mig själv och imorgon ska detta upprepas. Vi kan alla komma till perioder där träningen inte hinns med. Även om jag håller igång med klasser så är just den egna träningen otroligt viktig för mig. Det är just då som jag kan få ladda upp och hitta ny energi att jobba vidare.
Jag har börjat min periodiska fasta och vill ni veta med om vad det skulle kunna vara så kan man googla eller gå in på Seth hemsida: www.sethronland.nu

Imorgon rullar livet vidare och jag ser verkligen emot morgondagen. Det är lite uppförsbacke just nu, men till er som jag har mött vet att det är uppförsbackarna som man lär sig mest av och kan möta nästa nivå med nya ögon.
det är påsk nu snart och kanske det kommer någon påskhare med små söta påskägg. Jag vill själv inte ha påskägg då jag kommer att slänga bort godiset eller så kommer jag att ge bort godiset:)

Hoppas ni alla får en massa ägg. Jag vill ha mina hårdkokta iaf:)

Lite tropisk mix som jag fick mig under dagen när jag skulle fylla på mellan PT kunderna.

 

Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.