Oscar Jöback

366 Dagar!

Sitter just nu på house of shapes och väntar på den personen som jag ska hjälpa under 366 dagar att tappa sin vikt. Det kommer bli en spännande resa!
Det kommer kombinerat mellan terapi, coaching och träning. Jag tror verkligen att allt har ett samband med varandra!

Vad är det bakomliggande orsaken till att man tex använder mat som tröst, varför använde vissa träningen som en flykt för något annat och nästan blir manisk i sin träning, Detta behöver inte bara vara något som har med träning att göra, utan finns precis överallt och det kan gestalta sig på olika sätt.
Det kommer att vara inlägg från kunden hur det går. Vilka motgångar och framför allt vilka framsteg och positiva upplevelser personen får utav detta.
Det kommer vara ett tungt år för denna person som ska förändra ett beteende och  hitta ett nytt sätt att hantera situationer som varit jobbiga.

Jag ser verkligen fram emot detta och jag hoppas verkligen att detta kommer förändra hans/hennes liv och slippa falla tillbaka igen.

Hoppas ni kommer följa detta och lägg in kommentarer. Jag godkänner kommentarerna innan, så ditt inlägg kommer inte in förrän jag har godkänt inlägget.

 

orre

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mari

    Jag tror verkligen på ditt koncept att kombinera terapi, coaching och träning, speciellt om det ska bli något bestående. Önskar er båda lycka och framgång!