Oscar Jöback

Åland och renovering

20120129-231124.jpg

20120129-231133.jpg

20120129-231141.jpg

For till Åland på fredag kvällen och hemma igen på lördag kvällen.
Entusiastiska deltagare som var med hela dagen. Vi började med en funktionell styrkepass som visade sig vara en killer även för mig. Har idag kraftig träningsvärk i benen och tar mig sakta fram. Tog en lunch med god mat och därefter så körde jag föreläsningen. Blev 2 timmar lång och ingen ville ta bensträckare. Så det var gott betyg:) Avslutade med att köra en dance aerobic:) Här har ni nästan hela gänget som varit med under hela dagen:)
Tack för denna dag all ni som var med, hoppas vi ses snart igen!

Nu är taket klart i min lokal och det blev verkligen snyggt. Imorgon ska det köpas färg och sen målas väggar. Ta bort lite lister! El killen hade också hunnit vara i lokalen och rivit ner onödiga eluttag som jag verkligen ej behöver. Känns som det sakta men säker håller på att falla på plats nu och fortsätter det att flyta på så kan jag ev få starta igång tidigare:)

Nu blir det lite varmt The och sen sängen. Lång dag imorgon!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Marina

    Verkligen glad att jag övertalades att delta trots träningsvärken man fick på köpet ;). Tack för en toppen dag,de behövdes. Hoppas du kommer till Åland igen! 🙂

  2. Jessica

    Underbart att höra att det inte bara är jag som har GRYM träningsvärk i benen:) Tusen tack för en suverän dag på Åland i lördags!