Oscar Jöback

Frukost på systrarna delselius.

Det finns inget bättre än att sitta med en latte, yoghurt smoothy och nybakat bröd med ägg och kaviar på. Sitter på Systrarna Delselius och funderar på framtiden och hur jag ska lägga upp allt. Det känns som allt flyter på som det ska. Jag ska till Jimmie Antman idag och knäcka till ryggen. Jag har en låsning i bröstryggen som jag får släppa på ibland. Tränar jag och syret har så är det inga problem med ryggen, men om jag tex ligger snett eller somnar i fotöljen så stelnar jag till och ryggen gillar inte positionen:) Ni kanske själva vet hur snyggt man kan ligga i en fotölj ibland:”)
Älskar min IPad……. En av det bästa saker jag har köpt. Slipper kånka på min dator och så lägger jag över det jag behöver för dagen i min iPad innan jag drar hemifrån… Perfekt!!!

20110909-093614.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Kerstin

    Mmm ser gott ut, nu måste jag snart äta känner jag. Ladda för helgens matcher!
    Vet precis hur det är med låsningar som kommer å går.. jag kan rekommendera gratis naprapati om du vill. Man får typ alltid nånting löst.. och ibland bonusar i form av andra låsninagr som man kan knäcka upp nästa match om man har flyt – välkommen till Rugby! Perfa..

    Å fåtöljstajlen är ju la snygglostil alltså. Ben å armar åt alla håll och huvudet som nästan hängel löst… och alltid vaknar man av att nån del tooksomnat!

    Hopas du mår prima nu å slipper låsningar å andra otrevligheter på ett tag!
    Kramar K