Ingredienser:
2 kyckling filé
2-3 vitlöksklyftor
1 liten rödlök
1 paket bacon
2-3 msk créme fraiche
Soja
Basilika och vitpeppar
Gör så här:
- Hacka rödlöken och fräs den i stekpannan med vitlöken. Låt fräsa på låg värme så smaken sätter sig tillsamma med rapsoljan.
- Lägg i baconen och få fin färg på baconen. Lägg allt i en skål. Stek upp kycklingen som jag skivat upp i bitar. När kycklingen fått färg så häll i lite soja. Låt steka på låg värme för att sen hälla tillbaka bacon blandningen.
- Rör ihop allt och krydda med basilika och vitpeppar. Häll 2-3 msk créme fraiche. Ta efter smak! Tar du mer créme fraiche så blir smaken mildare. Rör om och låt gotta till sig lite på låg värme.
- Ställ stekpannan åt sidan för att svalna och samla ihop smakerna.
- Hacka grönsakerna som du vill ha till din sallad.
- Honungsmelon får man bestämma själv, men jag gillar smaken till maten.
Lycka till och hoppas det smakar❤️❤️❤️