Oscar Jöback

Kasslersallad med riven ost och ananas

GÖR SÅ HÄR:

Skär alla grönsaker som du vill ha, tärna kassler och stek den lätt, blanda allt och ät direkt och njut.

 

bildbild

Salladen

396g Kassler
440g Isbergsallad
184g Gurka
152g Tomat
92g Rödlök
92g Krossad ananas
164g Arla Hushållsost 26%

Dressing:
132g Turkisk Yoghurt
12g Skånsk Senap

Näringsinformation:
4 PORTIONER: 1183 Kcal

PROTEIN: 42%
KOLHYDRATER: 12%
FETT: 46%

PER PERSON:
296 Kcal

PROTEINER: 31g
KOLHYDRATER: 9g
FETT: 15g

Njut av måltiden och ät med förnuft:) Osten kan vara god och ibland lite för god.
1 Portion räcker oftast och att man fyller på mer under en måltid är för att man är så otroligt hungrig och maten går ner snabbt eftersom resten av dagen har man inte hunnit äta något överhuvudtaget.
Får du i dig din frukost, lunch, mellanmålen, middagen och sen ett litet kvällsmål så blir inte hungerns så stor och du börjar se skillnad på kroppen.

Förändringen sker inte efter1 eller 2 gånger. det måste ske under en längre tid. 1 månad kommer du känna skillnad.

Lycka till:)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.