Oscar Jöback

Fisk med knäcketäcke!

Ingredienser:

1 Knippe gräslök
600 g Sejfilè
1-2 st knäckebrödskiva
1 Ask Pepparotsost
1 Äggula
2 msk Rapsolja
Potatis
Salt & Peppar

Gör så här

Skala potatisen och koka den under tiden fisken tillagas. Krossa knäckebrödet grovt i en mortel eller för hand. Salta och peppra fisken. Blanda äggulan med pepparrotsosten och bred på ett lager ost på fisken. Strö krossat knäckebröd ovanpå. Tillaga i ugn i 175° tills fisken har en innertemperatur på 52°.

Servera med kokt potatis, lite rapsolja med klippt gräsök. Kan även till lagas med annan vit fiskfilé

NÄRINGSINFORMATION:
Kcal: 1187

PROTEIN: 40%
KOLHYDRATER: 4%
FETT: 56%

1 PORTION:
Kcal: 297

PROTEINER: 29g
KOLHYDRATER: 3g
FETT: 19 g

 

bild bild bild

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.