Ingredienser:
1 Knippe gräslök
600 g Sejfilè
1-2 st knäckebrödskiva
1 Ask Pepparotsost
1 Äggula
2 msk Rapsolja
Potatis
Salt & Peppar
Gör så här
Skala potatisen och koka den under tiden fisken tillagas. Krossa knäckebrödet grovt i en mortel eller för hand. Salta och peppra fisken. Blanda äggulan med pepparrotsosten och bred på ett lager ost på fisken. Strö krossat knäckebröd ovanpå. Tillaga i ugn i 175° tills fisken har en innertemperatur på 52°.
Servera med kokt potatis, lite rapsolja med klippt gräsök. Kan även till lagas med annan vit fiskfilé
NÄRINGSINFORMATION:
Kcal: 1187
PROTEIN: 40%
KOLHYDRATER: 4%
FETT: 56%
1 PORTION:
Kcal: 297
PROTEINER: 29g
KOLHYDRATER: 3g
FETT: 19 g