Oscar Jöback

Nu börjar allt:)

Måndag är snart slut och jag sitter och kollar TV. Har styrketränat och efter PT kund så drog jag ut och sprang. Det duggade och var en sval känsla i luften. Lätt att andas och blåste lätta vindar som svalkade en när man sprang. Underbar känsla och lagom blött på marken, men inte så det blev blött i skorna när man sprang. Höll ett ganska högt tempo och mina tankar var bara varje steg jag tog och var närvarande. Ibland drog mina tankar iväg och jag tänkte på när jag skulle vara tillbaka till gymet och hade sprungit klart. Tyvärr hjälpte mig inte utan jag fick säga till mig själv att komma tillbaka till stunden jag befann mig i. Blev så mycket lättare att springa då:)

Styrketräningen tog jag upp till en nivå och pressade mig till max i varje övning. Det blev bröst, triceps och axlar. Skönt när kroppen bara accepterar och gör som man vill att den ska göra.

Satt hemma mitt på dagen och skrev bok:) börjar bli tjatigt, men så är det:)

Igår så var jag över till min goda vän Jorge Mix och grillade. Det var jag, Jorge , Johan och Marcus. Vi skulle ha en grabbkväll med grillning och idrott;)
Ni kan själva se hur vi kommunicerade med varandra. Detta är grabbkväll när denne som bäst:)

20120806-233142.jpg

Hur umgicks man förut när man inte hade MAC, IPhone, IPad:)???

20120806-233335.jpg

God mat och alla fick ta med sig eget kött:) jag tog med mig lite Älg…såååååå gott:)

20120806-233423.jpg

Johan hade hjälpt mig tidigare igår med att göra de sista bilderna för min bok. Det var några bilder som vi fick göra om samt några övningar att lägga till.

20120806-233533.jpg

Innan jag drog ut och sprang idag!

20120806-233620.jpg

20120806-233633.jpg

20120806-233652.jpg

Lite god mat jag ätit under helgen:)

Nu börja fler komma hem från semestern och man vill komma igång att träna igen. Skönt att få lite rutiner igen och man vet vad som händer dag för dag. Varit lite mycket ledigt för min del….men så är det i Fitness världen.

Hur ser mitt träningsschema ut denna vecka.
Måndag:
Styrketräning: bröst, triceps & axlar
Löpning
Tisdag:
Cykling
Onsdag:
Simning
Styrketräning: rygg, biceps, baksidan axlar
Torsdag:
Cykling
Styrketräning: ben, mage

Fredag, lördag och söndag kommer jag att ha grundutbildning i Bodypump. Så på fredag kommer jag troligen simma då det är skönt att hämta nya krafter efter en lång dag utbildning. Lördag och söndag blir troligen mer träning, men jag får se när det blir.

Sov gott där ute:)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.