Oscar Jöback

BRUNCH!

Börjar sakta men säkert hitta charmen med London. Min första upplevelse när jag var här för typ 110 år sen, var den stressen då alla sprang överallt och ingenstans. Tunnelbanorna var hysteriska och alla knuffade sig fram. Det var då och idag känns det helt annorlunda. Kanske kan vara att jag inte har hunnit åka tunnelbana ännu:) Jag börja kunna lokalisera mig och har inga problem att hitta hem igen efter att jag varit på äventyr i London:) Ska på brunch snart och promenera en massa i Londons fantastiska parker som finns här…kew garden!

Igår var det fullt med folk på gatorna och speciellt efter jobbet. Det var After Work där pubar var fullt med folk. Många stod utanför med sin öl i handen och slappnade av inför helgen. Det är verkligen alla typer av människor och det är så spännande att bara sitta och titta på alla som kommer förbi.
Det jag tycker är så spännande är att för varje person som passerar mig har kommit från någonting innan som han/ hon har upplevt och när dom passerar så fortsätter denna personens historia och den vet inte alls vad som kommer att komma runt hörnet. Jag sitter kvar och min historia fortsätter.

Snart är det dags att åka hem igen. Tisdag kväll går flyget och på Onsdag och Torsdag är det verkligen fullspäckat schema med alla mina PT kunder som jag ska köra med:) Jag har liksom laddat nu och kommer puscha dem mer än vanligt för att sen på fredag efter lunch bege mig till Sveg.

Nu ska jag ut på stan och ikväll ska det bli att gå på Gala – Olivier Awards;)

20120415-101931.jpg

20120415-101940.jpg

20120415-101954.jpg

20120415-102107.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.