Oscar Jöback

MINA LUNCHER OCH MIDDAGAR!

Lunchen och Middagen som jag har på dagarna ser energifördelningen ut på följande sätt.
Även om man inte tar hela måltiden så kan det vara kul att se dess näringsvärde för att få i sig det fetter, proteiner och Kolhydrater man vill ha i sig.
AVOCCADO
Näringsvärde / 100g
Kolhydrater 0,8g
Fett; Totalt 19,4g
Protein, Totalt 2,6g

Energifördelning

fett, totalt ******************************************************************************************** 92%
protein, totalt ****** 6%
kolhydrater, digererbara ** 2%
alkohol 0%
sockeralkoholer 0%

BLOMKÅL KOKT UTAN SALT
Näringsvärde / 100g
Kolhydrater 2,2g
Fett, Totalt 0,3g
Protein, Totalt 1,8g

Energifördelning

fett, totalt ************* 13%
protein, totalt ************************************* 37%
kolhydrater, digererbara ********************************************** 46%
alkohol 0%
organiska syror, totalt **** 4%
sockeralkoholer 0%

BROCCOLI KOKT UTAN SALT
Näringsvärde / 100g
Kolhydrater 2,0g
Fett, Totalt 0,3g
Protein, Totalt 4,6g

Energifördelning

fett, totalt ********* 9%
protein, totalt ************************************************************** 62%
kolhydrater, digererbara ************************** 26%
alkohol 0%
organiska syror, totalt *** 3%
sockeralkoholer 0%

PASTA
Näringsvärde/ 100g

Ko
lhydrater 66,4g
Fett, Totalt 1,1g
Protein, Totalt 10,2g

Energifördelning

fett, totalt *** 3%
protein, totalt ************* 13%
kolhydrater, digererbara ************************************************************************************ 84%
alkohol 0%

KOKT KYCKLING
Näringsvärde / 100g
Kolhydrater 0g
Fett, Totalt 17,1g
Protein, Totalt 28,9g

Energifördelning

fett, totalt ******************************************************** 56%
protein, totalt ******************************************** 44%
kolhydrater, digererbara 0%
alkohol 0%
organiska syror, totalt 0%
sockeralkoholer 0%
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.