Oscar Jöback

Rostad kyckling med rotfrukter!

20140512-070449.jpg

Rostad kyckling med rotfrukter
2 st morötter
2 st palsternackor
1 st gul lök
4 msk olivolja
4 msk kycklingfond
600 g kycklinglårfilé
1 paket kvisttomater, små
1 paket GoGreen Ekologiska Kidneybönor
4 msk GoGreen solroskärnor
150 g fetaost, tärnad
peppar
salt
1 st citron, pressad
valfria hackade örter

Tillagning: 35 minuter

1.Skala och dela morötter, palsternacka och lök i jämnstora bitar.

2. Blanda olivolja och kycklingfond i en skål. Tillsätt kyckling, lök och rotfrukter, blanda väl.

3. Lägg upp kycklingen, löken och rotfrukterna på bakplåtspapper i en långpanna. Rosta i ugn i ca 30-40 minuter. Strö över tomater, kidneybönor, solroskärnor, och tärnad fetaost de sista fem minuterna i ugnen. Krydda med salt, peppar och valfria örter samt kläm över lite pressad citron.

20140512-070645.jpg

20140512-070700.jpg

20140512-070712.jpg

20140512-070729.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Bullermamman

    Åh, gud så smarrigt! Tack förresten, för din peppande föreläsning om träning & prioritering på LOPPI’s senaste event. Det fick mig att tänka till, och mina första pass på SATS är sedan förra veckan avklarade! Känns skitbra, så TACK! 🙂 Kram