Vi har alla våra dagar när det känns tyngre och andra dagar lättare. Skönt när det sistnämnda överväger det första. Men just nu då är det lite tyngre i själen. Tack prinsen för att du stöttar mig och finns när jag vill prata. @peterjoback ❤️❤️❤️❤️❤️ May 13, 2014 at 10:49AM – Oscar Jöback
oscarjoback

Oscar Jöback

Vi har alla våra dagar när det känns tyngre och andra dagar lättare. Skönt när det sistnämnda överväger det första. Men just nu då är det lite tyngre i själen. Tack prinsen för att du stöttar mig och finns när jag vill prata. @peterjoback ❤️❤️❤️❤️❤️ May 13, 2014 at 10:49AM

from Instagram: http://ift.tt/1l7CREt May 13, 2014 at 10:49AM
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
oscarjoback

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.