Det blev en himla härlig jul – Älska att baka

Älska att baka

Det blev en himla härlig jul

Julafton är över och snart juldagen med. Jag älskar dom här dagarna direkt efter julafton. Det känns så lugnt och skönt och alla bara fnular med sitt och myser omkring hemma. Vi har i och för sig firat lilljul idag hos Tobbes föräldrar och blivit servade med god mat och paket till kidsen.

Hoppas att ni också haft en härlig jul!

Här kommer några bilder från julafton och juldagen. Imorgon presenterar jag första nyårsdesserten!

IMG_2788.JPG
Hos mamma i Vallentuna!

IMG_2783.JPG

IMG_2782.JPG

IMG_2785.JPG
Kalle Anka kl 15. Herr Dorsin var en grymt bra julvärd tycker jag!

IMG_2815.JPG
Både Moss och Annie hade julrosett

Julgodis
Mitt bidrag var julgodiset. Vaniljkola med flingsalt, lakritskola och fudge med jordnötter.

IMG_2775.JPG
Tomten kom så klart!

IMG_2767.JPG
Melwin svidande snabbt om till sin Spider-Man dräkt som han fick av ”tomten”

IMG_2751.JPG
Kl 23.00 var det dax att åka hem då jag kom på att jag fotat hela dagen utan att få en enda bild med mig med, hahaha! Jag gillar inte att bli fotad men det är ju kul om man finns med på nån jävla jul. Kidsen var likbleka i nyllet av trötthet och bara suckade när jag propsade på en liten gruppbild…stackars älskade barn. Milou ser ju död ut! 2 min senare sov dom.

IMG_2745.JPG
Dagens firande hos farmor och farfar! Spiderman dräkten på så klart..

IMG_2753.JPG

IMG_2736.JPG
En gran i silver, finfint!

Ja, det var det! Nu är det lediga dagar som gäller och mitt källarprojekt ska få lite kärlek. Måla taket sista varvet och välja färg till väggarna. Tror det blir en ganska mörk, typ duvblå färg. Snyggt i ett tv-rum och till det granitfärgade golvet..äh, vi får se vad det blir. Allt ska vara färdigmålat innan den 6:e januari har jag satt. Bra med deadlines så det händer nåt.

Nu ska vi fortsätta att kolla på Breaking Bad! Bra serie!

IMG_2816.JPG

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Viola

  Satt precis och tittade igenom bilderna från julafton och nä, jag har inte fastnat på bild i år heller.. Helt otroligt, speciellt när jag tänkte på det precis innan vi kom fram till svärmor. Äh, nyårsafton får det bli bilder på bara mig istället 😉 Nu ser jag fram emot tips på nyårsdessert, mums! Överraska mig, snälla ( å tack) !

 2. fashion jewellery

  Some problems come from having your hair colored and not being satisfied with it.
  If possible leave your hair in the towel while you bathe.
  Their brand was little more than a small subsidiary of the giant watchmaker, until
  electronic watches wore out their welcome in the late 1980s.

 3. Leanne

  Hi, I think your website could be having browser compatibility issues.
  When I take a look at your web site in Safari, it
  looks fine however, when opening in IE, it’s
  got some overlapping issues. I just wanted to
  give you a quick heads up! Other than that, excellent blog!

Comments are closed.