Älska att baka

Vi drog till Enköping

Snabb frukost och sen in i bilen, jag, Melwin, Milou och Moss. Kl 11 var vi framme hos Nina och Milo. Vi bestämde för några veckor sen att ses och bara sitta och babbla skit och det var precis det vi gjorde medan kidsen lekte. Melwin och hennes Milo är lika gamla! Bara två veckor som skiljer. Det är så mysigt att babbla med nån som det bara flyter på med och som dessutom är i bloggvärlden som jag! Jag blir alltid lika taggad till att fortsätta blogga när jag träffat henne. Vi åkte hem kl 17 för kidsen var griniga och trötta men jag hade kunnat stanna i 4 timmar till och gaggat vidare, hahaha!

Tack härliga du Nina för en fantastisk lunch och en bombasticfika! Nästa gång drar vi och badar med kidsen!  

    Kolla in hennes blogg Niiinis  ”Det här bakade jag i morse” sa hon. Bara sådär. En hallontårta och en vitchokladkladdkaka med blåbär! Sååå gott!    Katten satt uppe i trädet hela dan och spanade efter Moss. Han tyckte inte att hundfan var välkommen på hans tomt.    Fullt ös på studsmattan!    Milo och Melwin. Vilken härlig dag! <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.