Älska att baka

Bloggen flyttar på fredag!

Jajemen! Då är det dax att stå på egna ben igen och det känns spännande och härligt! Jag har pillat med designen nu ett tag och fnular på hur jag vill att bloggen ska vara uppbyggd och ha för känsla och det känns bra! Sen kommer jag säkert på nåt kul varteftersom eller så kommer ni med önskemål och synpunkter för att förbättra bloggen mer, det ser jag fram emot och jag hoppas sååå att ni hänger med mig!

Jag kommer fortsätta att skriva recept och jag har en hel radda på min ”to bake” lista här hemma. Kommer få mycket tid i sommar att testbaka olika recept. Sen gillar jag att väva in lite familj, träning och hälsa, sånt som betyder mycket för mig och som jag tycker är roligt att skriva om. Det är det som är viktigast, att det är kul att skriva!

Så, era gamla härligheter, nedräkning gäller!

God natt!  

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Ida

  Hej!
  Jag kommer att följa med när bloggen flyttar. 😉 Ville ställa en fråga till dig, jag har tidigare inte varit så mycket för att baka bullar. Just det har min sambo fått sköta, men så fick jag ett ryck och tänkte att jag skulle lära mig baka riktigt bra bullar. Jag har prövat ditt recept på kanelbullar från din bakbok, och med det receptet var det inga problem för mig att bli utnämnd till bulldrottningen av min familj. 😉 Det jag nu undrar är vad du brukar eller skulle fylla bullarna med om du gör vaniljbullar? Jag antar att det bara är att göra samma smörblandning med vanilj, men jag ville ändå fråga då jag ska baka till mitt gudbarns dop och inte riktigt hinner med några misstag. 😉 Jag har köpt det ekologiska vaniljpulvret från märket du haft med här i bloggen (nu glömde jag namnet) så jag tänkte fråga om du har förslag på mängd till en vaniljfyllning. Tack på förhand. 🙂

  1. Caroline

   Men ååååh vad kul att du till och med blev utnämnd bakdrottning! WOHOOOO!!!
   Små knep här och där som gör det enkelt att lyckas! Som med det mesta i livet 🙂
   Jag gör alltid en vaniljkräm och brer på degen istället för kanelfyllningen till kanelbullarna. Jag kavlar ut och brer ut ett lager med smör, sen på med vaniljkrämen…mmmm, så sjukt gott! Men annars, om du inte orkar göra vaniljkräm, blanda ihop fyllningen precis som med kanelfyllningen fast du ersätter kanelen med vaniljsocker! Näääästan lika härligt 😉

Comments are closed.