Älska att baka

Recept från Tina och Tefal!

Nu är jag hemma. 3 timmar för tidigt. Det bidde ingen glassprovning idag. Så är det när man har en karl som kör lastbil. Då vet man aldrig när han kommer hem från jobbet och om han ens hinner hämta barnen. Idag körde han fast i stan så jag fick åka raka vägen hem istället. Such is life.

Så nu står jag i köket och kliar mig i skallen och barnen bråkar på övervåningen. Vad fasen ska jag laga till middag? Bläddrar i Monikas bok och väljer ett av favoritrecepten Torskbollar med gräddsås och spenat. Så himla gott!

Apropå recept! Här kommer recepten som vi lagade igår med Tina Nordström! Och lite bilder 🙂

  

    

Och här är fler bilder från kvällen! 

Tina var precis så härlig som jag misstänkte! Sprudlande glad solstråle!       Folket från Tefal (jag och namn…suck..) presenterade pannorna. Tefal är världens största märke inom belagda kok och stekkärl och var faktiskt först på marknaden redan 1954! Dom finns i 120 länder och stegrar även uppåt på den svenska marknaden nu. Bra kvalitet, rejäla pannor i massor av olika utföranden och beläggningar för att täcka alla behov i köket men dom gör även andra köks- och hushållsprodukter.  Rosta lite nötter till Nutellan. Doftade fantastiskt!    Den här kvinnan är fantastisk. Anna lagar underbar mat och hennes blogg heter Kitchen of Anna! Jag är glad över att hon var med i mitt lag för hon är en person som ger energi!  Och Kinna som rockade loss med Nutellan så den blev finfin! Här har ni hennes blogg!  Är vi lite lika? Jo, kanske när hon också har sin lugg neråt 🙂  Daniella stekte pannkakor för glatta livet bredvid mig. Vi peppade varandra bra och lyckades till och med vända några i luften, hahaha! Hennes blogg heter Hemma hos Daniella och där skriver hon om familjeliv och en massa matlagning!

  Jag bara måste köpa en sån här pannkakspanna! Genialt med låga kanter och värmeindikatorn i mitten gör att man ser lätt när pannan är lagom varm! Helt suverän och jämn värme.    Det vi inte visste var att matlagningen var en tävling och vårt lag vann!!! Hihiiiiii!  Nina! Den här goa bönan och jag stöter på varann lite här och där på mässor och event! Jädra bloggare sörni, hehe, vi far runt med mobiler och kameror i högsta hugg 🙂 Hennes fina blogg heter Deliciously.se! Den här mannen dyker också upp lite titt som tätt och är en härlig person! Spisat.se, där hittar ni alla Karis recept och recensioner av olika köks och teknikprodukter.   Och så min Loppikollega Linda! Vi var i olika lag och hann inte se så mycket av varann så vi får ta igen det nån dag framöver 🙂 Hennes blogg heter Matstugan!

    

Imorgon är det fredag och vi ska få över goda vänner på middag! Måste klura ut nåt gott att laga 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Jessica Sundberg

  Hej Caroline! Superkul att träffas igen! Jag var med i huvudrättslaget 🙂 Visst var det en trevlig kväll och underbar mat?! Vindruve- och olivsalladen kommer jag göra många gånger framöver och nutellan – behöver den ens nämnas?!?!?! GUUUDAGOD!!!

  Trevlig helg!
  Kram!

  1. Carro

   God morgon Jessica!
   Jättekul att ses förra veckan! Vilken kväll vi fick! Jag ska absolut göra oliv/druvsalladen hemma! Då kanske min karl lär sig gilla oliver, hehe.. Nutellan….ooooooh my!!!

   Ha en härlig dag nu!

Comments are closed.