Nää, nu är jag bra sugen… – Älska att baka
Caroline

Älska att baka

Nää, nu är jag bra sugen…

Sitter på styrelsemöte…bakverken doftar underbart och mina salivkörtlar massproducerar men får inget motstånd. Det är såna hör tillfällen som jag kämpar med mitt glutenfria… Alltså, jag är ju inte stenhård men imorgon ska jag ju baka hela härliga dan med Fredrik så då kommer det garanterat slinka ner nåt göttigt, höhöhö. Jag ska baka cheesecake, nån liten smarrig kaka och bullar med egengjord Nutella, rostad mandel och ringlad choklad….ni hör ju! Jag skulle vilja ta en 4 kilos fet jävla kanelbulle och trycka in i fejjan nuuuuu!!! Äh, går till vår lilla butik och köper en glass, hahaha! Dom stänger inte förrän kl 21 😉

Hemmabakade kolasnittar… Alla på mötet sa “Åååååååh vilka suveränt goda kakor! Åh herregud, jag måste ta en till!” Jag har det receptet hemma så jag ska testa om domslut bra glutenfria…

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Caroline
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sara Hansson

  Jag skulle sååååå gärna vilja ha receptet på glutenfria kolakakor! Jobbar som Hemkunskapslärare och jag har endel glutenallergiker i mina klasser. Det är alltid svårt att hitta bra recept på glutenfritt tycker jag, mvh Sara

  1. Carro

   hihihiiii vad kul! Dom står på min lista!
   Då lovar jag att testa mig fram och se om jag får till det där härligt sega!

   Håll utkik!

 2. Jessica Christensen

  Ååååh jag känner igen mig sååå väl.. Försöker också köra glutenfritt & så gott som sockerfritt. Såhär dagarna innan de roligaste dagarna i månaden i en kvinnas liv är det extra svårt att låta bli att åka till affären & köpa en 200g chokladkaka & möla i mig! Haha!

Comments are closed.