Älska att baka

10 saker jag inte trodde jag skulle göra…innan jag fick barn!

Vi har en liten rolig grej vi toppbloggare här på Loppi! Det var Bullermamman som startade en lista på ”10 saker jag inte trodde jag skulle göra innan jag fick barn” och då hängde vi på, jag, Hej Hej Vardag, Idas Beauty och Mammaliv i Nashville Läs deras listor för lite igenkänning men även gravida Claudia Concha för hennes lista ”10 saker jag tror att jag ska göra när jag får barn” hehe..älskart!

Idag är det min tur och den ser ut så här:

10 saker jag inte trodde jag skulle göra innan jag fick barn!

1. Sniffa min dotter i snippan och säga ”äh, du luktar inte kiss, vi behöver inte duscha idag”

2. Äta middag mittemot min älskade karl och bara se hans läppar röra sig. ”VA SA DU??!” ”JAG SA ATT DET VORE HÄRLIGT ATT ÄTA UTE NÅN GÅNG! SÅ VI KAN PRATA ENSAMMA I LUGN OCH ROOO!”

3. När vi väl är ”barnfria” och sitter mittemot varandra, man och kvinna, härlig middag…då börjar vi längta efter ungjävlarna efter två timmar! Suck…

4. Önska mig en riktig sovmorgon…och tycka att om den sovmorgonen skulle vara till kl 07.00 så skulle jag hoppa högt av glädje och ha sjukt mycket energi hela dan!

5. Åka ENSAM för att storhandla och le så stort och nöjt så folk tror man är psykiskt störd. Ensamtid är underbart, jag tar en runda till!

6. Sitta och skita med en unge i knät, torka bort tandkräm från handfatet och gnola på Emil i Lönneberga samtidigt.

7. …och när halva familjen ändå ska vara med på toa så ropar jag på resten att komma in. ”KOM IN HEEEEEELA FAMILJEN! VARMT VÄLKOMNA IN I ÅNGORNA, MYS MYS!” ”BO (katt) MOSS (hund) JOOO, KOM IN NI OCKSÅ!”

8. Skrika så högt att halsen svider och ögonen poppar ur kraniet när nån som är två äpplen hög vägrar ta på sig galonisar kl 07.30 en måndagsmorgon.

9. Sova gott på 2 dm madrassbredd med LEGO och plastfrukter i svanken.

10. Smyggråta av lycka och kärlek när små händer med mycket stor koncentration pillar ihop mitt hår till en rufsig tofs och säger ”Så mamma, fiiiin!”

(null)
MELWIN & MILOU, JAG ÄLSKAR ER!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Denise

    Underbara du❤️❤️ träffar på er fina Moss ibland ! Senast idag när ja skulle ut o pinka min o slapp som ja va släppte ja ut han nedanför i skogen bara. Då kom Kjelle o Moss i lugnt tempo o gick. Dom blev lite utskällda

  2. J

    Underbart skrivet!! Kärleken till sina barn måste vara underbart o jag kan känna den kärlek du har till dina barn genom dina texter! Det värmer när man läser sånt!!

  3. Erika Jansson

    Nu har jag bakat din pizza och jösses vilken god botten. Den blev ju sådär seg och knaprig som på köpepizza. Dina jordgubbsbiskvier från ”Hela Sverige bakar” gjorde jag i somras och de gick heller inte av för hackor. Nja, de blev ju naturligtvis inte så FINA som dina, men smaken var ljuvligt god!

    1. Caroline

      Hihihiiiii vad kul att det blev bra! Det är så himla härligt att få respons på recepten! Tack snälla! Biskvier är såååå gott! Skit i utseendet, dom mosas ändå mot gommen 😉

  4. Gülay

    Härlig läsning,fick många skratt. Njut av denna tid,det går så fort. När de blir tonåringar är de inte lika härliga. Ibland känner jag inte igen mitt barn-:) Mest saknar jag kramarna,de minskar rejält. Nu för tiden umgås de mer med sina telefoner än mig. Nu pratar jag bara om mina barn och deras beteende. Alla måste inte ha det så…

    1. Caroline

      ”Små barn små bekymmer” Vad ledsamt när kidsen blir så stora att man glöms bort som morsa och allt man gör bara tas för givet! Men det hör väl till tonårstiden, egoisternas ålder, hahaha!

      Stor kram till dig Gülay!

Comments are closed.