Älska att baka

FIGHTERHJÄLPEN

God kväll folket!

Har ni haft en bra måndag eller är ni i skidbacken med family för ett riktigt sportlov? Jag jobbar hela veckan som vanligt men det är så himla skönt med mindre köer till och från jobbet så det känns som halvsemester!

Hörni, i december gjorde jag ett inlägg på Pepparkakans Dag för Annas Pepparkakor hade en stor insamling till Min Stora Dag där man samlade in pengar för att hjälpa svårt sjuka barn att förverkliga sina drömmar! Jag kunde inte släppa tanken och började rota lite. Jag tycker det är en sån fantastisk underbar organisation!

Jag hittade då Fighterhjälpen!

IMG_2393.PNG
Vid sidan av insamlingarna till förmån för Barncancerfonden och Min stora dag, arbetar Fighterhjälpen också för att förbättra situationen för barn och ungdomar med inte helt självklara förutsättningar. Visionen är att alla ska ha möjlighet att följa sina drömmar. ”Livet är till för att levas, men inte i en sjukhussäng.”

Fighterhjälpen - Älska att Baka!
Det är så jäkla enkelt att hjälpa till och jag har precis fått min t-shirt leverans!

Gå in på www.fighterhjälpen.se och köp en T-shirt för 178:- inkl frakt och VARENDA ÖRE går direkt till Min Stora Dag och Barncancerfonden! Det finns även armband, hoodies, långärmad tröja och mössa. Lätt att beställa, snabb betalfunktion med PayPal, snabb leverans!

Den perfekta presenten till alla årets kommande födelsedagar, middagar, mors dag/fars dag, påskägg mm mm mm, ni fattar.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ann-Sofie

    Självklart så hrt jag beställt en T-shirt 🙂 Ett fint sätt att kunna göra någon glad. Tack snälla du för en fin blogg, är inne flera gånger per dag för att se ifall något nytt och roligt har hänt. Kram <3

  2. malin

    Åhh! Min stora dag är super! När Tim va sjuk så fick han en dröm uppfylld o så mycket mer, en biobiljett vid en jobbig provtagning kunde göra hela hans dag. Min stora dag använder verkligen pengarna till det dom ska

    1. Caroline

      Bara härligt att kunna hjälpa till så fler barn får sin dröm uppfylld! Lova att skrika till om det finns nåt mer jag kan göra! Baka till nåt sjukhus kanske?? Baka med barnen??

Comments are closed.