Mission: bättre spänst 2015 – Älska att baka

Älska att baka

Mission: bättre spänst 2015

Jag börjar jobba kl 12 så idag finns det tid för att starta upp mitt mission för 2015, bättre spänst i kroppen! Jag harju mina två BodyPump klasser i veckan, år ut år in och så joggar jag lite här och där men så fort jag lägger på en rush så halvt dör jag för jag är inte van vid explosiv träning sen jag la av med thaiboxningen förmögna år sen. Så, en gång i veckan ska jag köra ett intensivpass på gymmet med fokus på explosivitet och spänst. Det känns roligt och jag är taggad! Idag blir det lite test och fnul på vilka övningar jag ska köra men tanken är att hålla det basic och inte hålla på så länge, då kommer det bara bli en stress.

IMG_3529.JPG
1. LÖPBAND
5 min gång
5 min jogg
30 sek sprint/30 min jogg * 10 varv
3 min nedvarvning

IMG_3532.JPG
2. SPÄNST
Upphopp på låda 10*4
IMG_3530.JPG
3. Utfallshopp 20*4

Lite bålstyrka och 10 min stretch är belöningen för en intensiv 35 minutare på gymmet. Låren känns och pulsen åkte upp på topp, grymt!

Nu, hem och käka lunch, ut med Moss och sen massera till 16.
Ikväll kommer ni få en favorit i repris som middagstips! Tills dess, ha en härlig tisdag!

Hej hopp!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.