Hälsomiddag med paleotema! – Älska att baka
Caroline

Älska att baka

Hälsomiddag med paleotema!

Idag har jag stått i köket hela dan känns det som. Vi hade middagsgäster ikväll och jag ville göra en hälsosam middag à la Paleo/rawfood eftersom jag fortfarande går på detox. Har bara en dag kvar 🙂 Det blev gott! Jag gjorde kycklingspett marinerade i vitlök, tamarisoja och honung, sötpotatis i ugn, hummus, frökex, guacamole, grönsaksplocktallrik, nötig sallad med granatäpple och oliver. Jag äääälskar sån här mat men jag höll mig ifrån kycklingen idag pga detox. Nono kött.

Vet ni vad det bästa var? Jag testade att göra Paleoglass! Jag ville så gärna bjuda på nåt gott och var själv sugen på att testa att göra glass som skulle smaka fantastiskt och vara hälsosam och det blev riiiiktigt riktigt bra! Jag gjorde både choklad och jordgubbsglass och imorgon får ni recept!

Sent inlägg idag, nästan midnatt. Tobbe har snöjour och är ute och plogar så jag är ensam hemma med barnen. Milou kom precis tassande, yrvaken in i vårt sovrum och borrade ner sig tätt intill mig med sin lena mjuka kropp. Så jävla mysigt så man smälter! Älskart!

God natt!

IMG_3141.JPG

IMG_3146.JPG

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Caroline
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. elle
  elle

  Tack för tips, det fanns ju där, toppen. Hade hunnit hitta på Panduro men de hade inte fått in det än, och jag tror det var dyrare där…så detta var ju perfekt 🙂

 2. elle
  elle

  Hej
  Du som har lite koll…vet du var man hittar kul papper att slå in godis i? Lite trist med smörpapper. Ska testa att göra lakritskola i veckan…testade ditt recept på gräddkola, herregud så gott det blev 🙂

  1. Carro

   Hej!
   Har du kollat på kakburken.se eller strosseloannat.se? Jag skulle testa där för att leta godispapper! Eller eBay, där finns såååå mycket kul som inte finns i Sverige!

   Hör av dig om du hittar nåt kul!

Comments are closed.