Älska att baka

Ut med julen nuuuuu!

Nu är granen ute och inte en tomte syns här hemma och det är så härligt! Det känns direkt som att man tuffar mot rätt håll, mot vår, ljus och värme! Jaja, det är en bit kvar men vi är på rätt sida nu!

IMG_3103.JPG
Jag har försökt att natta Milou i över en timme nu, suck. Hon vägrar somna och bara ligger och nynnar och pillar i mitt ansikte och börjar asgarva när hon fumlar rätt på min mun i mörkret. Hon vill absolut ha mig bredvid sig i sängen. Det är en mammafas nu. En mammafas som är så stark och påtaglig så jag blir alldeles matt.. Hon är ju så jävla rolig och härlig men när jag inte ens får lägga en kabel utan att hon river med naglarna på andra sidan dörren och ropar ”mammaaaaa, eju ärdi nuuuuu???” eller när jag inte kan åka hemifrån utan att hon störtbölar i hallen…då mår mammahjärtat piss. Det typ går sönder..

Nu är hon iallafall och pillar på John Blunds nylle istället. Tobbe fick ta över nattningen när jag fick nog och drog ner i källaren för att skriva ut recept.

Apropå recept så har jag inte hunnit fota frökexen idag så det receptet looooovar jag att ni får imorgon, mums mums. Jag är inne på dag 2/7 på min detoxkur nu… Ska berätta mer sen. Det är ett uppdrag för Tasteline och MatHem! En sk ”Cleansingkasse” som lanseras v.4 och som jag med 5 till bloggare har fått äran att testa. Jag har insett…JAG ÄR GAAAAAALET SOCKERBEROENDE!!!

IMG_3049.JPGHela min kyl och skafferi är proppat av nyttigheter! Frön, nötter, alger, grönsaker, frukter, ja, det är så jädra nyttigt och bra sörrni så klockorna stannar! Ekologiskt? SJÄLVKLART!

Ni ska få all info och även en liten rabatt sen så stay tuned! Hihi!

God natt! Imorgon börjar jobb igen och det känns jättebra! Älskar ju faktiskt mitt jobb!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.