Älska att baka

JULLOOOOOOV!!!

Yes! Nu är det färdigjobbat för det här året och det känns himla bra 🙂 Alla julklappar är faktiskt inhandlade och det är bara lite småmysgrejer kvar till Melwin och Milous morgonjulstrumpa. Det får bli nåt pyssligt så jag och Tobbe får sovmorgon, hehe.. Och nått gottis. När jag och syrran var små så fick vi alltid en sån där chokladapelsin som föll isär i klyftor när man tog bort foliepappret, kommer ni ihåg dom? Jag googlade nu och dom heter tydligen Terry’s Orange Chocolate! Har inte sett dom på länge, har ni det?

IMG_2710.JPG
(Foto från Wikipedia)

Gjorde chokladfudge idag men brände hela satsen så det var bara att slänga. Imorgon gör jag ett nytt försök. Tänkte testa lite nyårsdesserter också. Hahaha, ska kanske inte göra så stora planer! Är hemma med kidsen och hunden ska ut. Dagarna går så himla fort när vi bara är hemma. Å andra sidan blir det fokus på enkla nyårsdesserter som går snabbt att smälla ihop. Det passar i mitt liv just nu. Det där med tokdekorering och pillande kan jag glömma. Det kommer en tid för det med. Men enklast är godast, visst?

IMG_2712.JPG
Alla papper och snören ligger redo på vardagsrumsbordet. Jag spar alltid inslagningen till kvällen innan julafton. Då vill jag ha en skinkmacka med ett glas julmust, tända ljus och ett jädra myspys. Brukar faktiskt bli så också!

God natt!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anette

    Brukade också ha som tradition att slå in julklappar på lillejulafton men nu är barnen så stora att de är uppe längre än vad jag är 🙂 Inte lika trevligt att slå in dem i ett låst rum.

    Önskar dig en god jul!

  2. Gülay

    Hejsan Carro
    Nej jag minns inte dessa choklad,ser mumsig ut. Du ska inte göra så stora planar nej och inte lova så mycket heller-:)) en mening från dig skrivet den 4 december ”Fler recept kommer, bla wienernougat, saffransmunkar med apelsinkräm, snickersbollar, praliner med crisp och lite mer” Men det gör inget Carro. Du är så bra som du är,härlig person. Din utmaning får vi se om du har klarat imorgon. Jag önskar dig ett riktigt God och härlig Jul. Hoppas att du hinner vila coh mysa med din familj. God natt.

    1. Carro

      Hahaha!!! Du har sååå rätt Gülay! Munkarna fick ni iallafall 😉 Wienernougaten och snickersbollarna blev inte alls bra, blää!

      God jul till dig bruden! Kramar i massor!!!

Comments are closed.