Älska att baka

VARNING!!!

Go Blonder Lightning Spray
Jo, jag måste bara varna er för en helvetes jävla skitprodukt! Go Blonder Lightning Spray John Freida. Jag har använt den här sprayen i håret i snart två år för att jag vill ha blondare hår och tiden till att fixa det på salong har inte existerat. Så himla smidigt att fixa själv! Mitt hår har haft en sån fantastiskt bra kvalité sen jag fick barn och det har växt så det knakar och blivit tjockare. Jag vill bara ha det lite ljusare, speciellt på vintern när jag blir askblond som en råtta.

Men vad bra! En produkt som man sprayar utväxten med efter duschen och sen fönar torrt och vips, efter några omgångar är utväxten som bortblåst! Jorå, det funkar verkligen. Superbra! MEN, väteperioxiden sköljs ju för fasen inte ut och då fortsätter den att gnossa in sig i hårstrået och luckra upp bindningarna! (Fick det förklarat av en frissa)

Go Blonder Lightning Spray
Mitt hår har känts som gummi de senaste månaderna och det har även gått av i tussar här och där. Jag får sjukt stora tovor så fort jag har det utsläppt och när jag tvättat det är det ett enda stort jäääääävla trasselsudd. Jag har känt mig som en risig Afghanhund.

IMG_2399.JPG
(bilden är tagen från Wikipedia)

Jag fick därför ett spontanryck i förrgår och drog in på en hårsalong här i centrum, HJÄLP MIG! Frisören bara gravade. ”Vad f-n har du gjort med ditt hår?” Hon klippte av 1.5 dm på längden och klippte upp resten ca 2 dm för att få bort så mycket skadat hår som möjligt. Jag skulle ha fotat hårhögen på golvet för den var enorm.

Så, nu är det bara att boostra håret med återuppbyggande Keratinschampon och inpackningar och dra igenom det med lite olja då och då.

Hälsosamt hår 2015, here I come!

Använder ni den här produkten så SLUTA GENAST!

Caroline Ahlqvist - Älska att Baka
Håret har haft inpackning i sig hela dan idag och känns mycket bättre efter den rejäla klippningen.

Nu ska jag piffa till mig för vi ska på julbord, jag och Tobbe! Gott!
Hörs imorgon!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Comments are closed.