YEAAAAAH!!! Jag klarade det! – Älska att baka
Caroline

Älska att baka

YEAAAAAH!!! Jag klarade det!

God morgon alla!

Jag kämpar på med min förbannade planka och slutdatumet närmar sig. Jag testar varje kväll med mobilen framför mig och mitt rekord är 3.38 min. Igår kväll bad jag Tobbe att klocka mig för att jag inte skulle kunna se klockan själv! Han peppade och räknade ner och jag skakade i hela kroppen. När jag dunsade ner kroppen i golvet efter att ha maxat så länge jag vara kunde så flinade han och visade mig displayen…

IMG_2281.PNG
Han fintade mig! Jag trodde jag hade klarat mitt mål med nöd och näppe och så spöade jag det med 22 sek, iiiiiiiiiiih!!! Jag är grymt nöjd men ska ändå fortsätta öva varje kväll för nu börjar magen kännas starkare 🙂

Hur går det för er med utmaningen? Hoppas ni kämpar på! Den 23/12 är den slut 😉

I eftermiddag kommer en ny tävling ut här på bloggen där ni kan vinna en OBH Nordica Hercules köksmaskin!
Ett recept på suuuuuveräna saffransmunkar med apelsinfyllning kommer med också!

IMG_2108.JPG

Kräma ur den nya veckan nu! Det närmar sig jul och ledighet så kämpa på nu! 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Caroline
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Moa

    Jäävlar va grymt! Du kan ju satsa på det dubbla till 23e;)
    Själv vill jag typ grina efter 30 sek och då kör jag ändå alla möjliga former av planka 4ggr/vecka enligt program från sjukgymnast iiih kanske antar utmaningen ändå:D

Comments are closed.