Älska att baka

Jag orkade inte ens bli arg…

…nää, för då hade hela mässan legat i köttslamsor.

Ibland kan det komma en liten känsla över mig att det ta mig FAAAAAAAN inte är meningen att jag ska kunna ta snygga bilder till min älskade blogg. Jag ska berätta…

Jag och Fredrik står på en produktivisning för Philips och jag tar massa kort och myser i varenda cell i kroppen. Så härligt att äntligen vara här med Fredrik och spana in nyheter i matlagningsbranschen och mingla runt på mässan.

Jag står och pratar med några andra bloggare när jag känner hur kameran glider av min axel och bara faller rätt ner i golvet med full kraft! Jag rycker till för jag blir så paff, står och glor som ett jävla fån ner på kameran och objektivet som gått sönder i tre delar. Jag hade ju remmen stadigt på axeln och ingen stötte till mig!

JÄÄÄÄÄÄVLA TYNGDLAG!!! JAG HATAR DIG!!!

Jag kan säga så här…hade det här hänt hemma i min borg…då hade jag skrikit könsord så högt och gällt så mina stämband ryckts ur sina fästen. Milt uttryckt. Nu, ståendes mitt på mässan så tog jag bara upp kameran med det totalkraschade objektivet hängandes och slängandes som en fucking snabel, försökte trycka ihop allt, ta bort objektivet…inget funkade, la ner kameran i väskan och bara tog ett djupt andetag. Ett mycket djupt andetag. ”För faan Carro, låt inte det här sabba dagen nu!” sa nån klok liten röst långt inne i mitt kranium.

IMG_1687.JPG
Alla runtomkring ojade sig och tyckte synd om mig och vips så kom Kinna (anordnare av Matbloggspriset) fram till mig och meddelade att en ny kamera, direkt från Nikon, var på väg till mässan som jag kunde låna under dagen. Såååå snällt och vilken otrolig service men jag tackade faktiskt nej. Kunde låna Fredriks kamera och få bilder skickade till mig. Men jag tog upp min gamla mobil och fortsatte dagen med mitt vanliga amatörfotande. ”Gilla läget AB”

Vi hade faktiskt en superhärlig dag sen. Jag vägrade som sagt låta det här sabba vårt mys och tankens kraft är enorm (jag hade som tur var inte PMS, hahaha) Jag får ringa Fotokungen imorgon och se vad som händer nu.

Nu till bloggpriserna!
Här är vinnarna i de olika bloggkategorierna!

Det stora matbloggspriset
Matgeek, Johan Hedberg, Uppsala

Folkets val
Fredriks Fika, Fredrik Nylén, Lidingö

Matbloggsprisets Hedersutmärkelse Bagerskan, Karin Bernfalk, Vissefjärda

Bästa dryckesblogg
Ölresan, Andreas Tullgren, Höör

Bästa bak- och dessertblogg
Sweet and Simple, Sabina Håkansson, Kristianstad

Bästa grillblogg
Mat och odla, Martina Koch, Torslanda

Bästa foto
Svenssonsmakaren, David Lindén, Gävle

Bästa pod/videoinnehåll
Dela en flaska, Alf Tumble, Stockholm

Här är några bilder från dagen! (dom få som blev :0)

IMG_1659.JPG
”Husmor Lisa” demonstrerade Philips nya produkter på ett himla härligt och inspirerande sätt. Hon har startat en restaurang hemma i sitt hus med råvaror odlade från tomten och kött från grannbönder!

IMG_1663.JPG
Både Gustav och Fredrik var nominerade i Årets Dessert och Bakblogg men priset gick till Sweet and Simple

IMG_1682.JPG
Några av pristagarna i de olika kategorierna. Fredrik vann som ni vet Folkets Val! 🙂

IMG_1683.JPG
Kvällen avslutades med bloggmiddag på restaurang Printz vid Globen. Årets bästa restaurangmiljö 2014!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Lina

  Åh nej fy tusan vilken otur. Jag hade gråtit floder och säkerligen inte klarat av att låta bli att släppa några väl valda okvädesord i det läget. Jäklars vad stark du är som pallade att behålla lugnet. Hoppas det löser sig med kameran. Kram!

 2. linda

  Hej! skulle bara säga att Karin som Fredrik står bredvid känner jag! hon gör grymma tårtor och bakelser! Med vänlig hälsning Linda

 3. Sandra R

  Det var alltså din splitternya kamera som åkte i backen? Fy fasen vad trist. Hoppas verkligen att du har drulleförsäkring.
  En stor applåd för att du kunde hålla humöret. Jag hade nog gått in på toa en kvart eller så.
  Trevlig helg!

  1. Carro

   Jajemen vettu! Jag hade inte ens haft den i 48 timmar! Ska man skratta eller gråta???

   Jag lyckades iallafall få bort objektivet och skruva dit originalet och kamerahuset verkar vara helt oskadd, puh!

   Jag hade visst en stubin i kroppen! Otroligt uppfriskande lärdom 😉

Comments are closed.