Älska att baka

Tjuvarnas Jul

Nu är golvet i källaren fogat och jag ska bara ner och svabba av en omgång. Det blir så himla fint!

Den här lördagen började med ett biobesök i stan med Melwin, hans bästa kompis Vincent och hans mamma Jessica. Det var Loppi som anordnade förhandsvisning på Tjuvarnas Jul och den var riktigt riktigt bra! Men lite läskig så inte mycket mindre än 6 år på kidsen skulle jag säga.

IMG_1577.JPG

IMG_1572-0.JPG

IMG_1574-0.JPG
Jag fick en riktigt härlig julfeeling efter filmen och ser till och med fram emot snö! Trodde jag inte skulle hända, hahaha!

Ikväll ska jag kolla in Så Mycket Bättre och äta nåt göttigt. Jag kollar så sällan på tv numera så jag längtar verkligen och jag har missat de två första avsnitten i nya säsongen vilket grämer mig för jag älskar det programmet!

Hoppas ni har haft en riktigt lugn och skön lördag i höstrusket! Imorgon ska vi på brunch med bästa Hellan och Johan på Nordic Light Hotell. Såååå sjukt bra brunch där. Jag gav det till Tobbe när han fyllde år. Både kidsen ska hänga med för vi orkade inte rodda med barnvakt. Jag kan komma på mig själv att tänka så jädra positivt på såna här saker som att äta ute med kidsen och så slutar det med att jag river mitt hår och förbannar hur vi kunde vara såna idioter som trodde att vi skulle få sitta i lugn och ro och äta utan tjafs. Jag håller tummarna för morgondagen. Dom måste ju för fasen lära sig!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Comments are closed.