Älska att baka

Hjälp till i kampen mot cancer!

God morgon allihopa!

För två veckor sedan blev jag kontaktad av några starka människor som har startat ett projekt för att samla in pengar till cancerforskning! Projektet heter For Life och dom tillverkar armband, halsband, mobilskal mm och alla överflödiga pengar går direkt till forskningen!

Var tredje person får cancer! Det är fasen inte klokt…ole dole doff…

”Idén till ForLife-projektet föddes då ett flertal närstående personer till grundarna, inom loppet av ett år, drabbades av olika typer av cancer. De bestämde sig då för att själva vara med och göra skillnad inom utvecklingen av cancerforskning och detta är något som vi verkligen brinner för.”

Gå in här för att beställa nåt fint och för att stödja den viktiga kampen mot cancer! Jag har ett armband som det står ”Zero Cancer” på!

IMG_1179.PNG

IMG_1180.PNG

IMG_1182.JPG

IMG_1181.JPG

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Viola

    Jag är stolt innehavare av ett ”Fuck Cancer” armband – men det finns absolut plats för ett ”Zero Cancer” också, passade på att köpa ett till svägerskan och svärmor också – som julklapp, vi ska bara köpa ngt för ca 100 kr. så perfekt! Sen måste jag bara få tillägga att jag är MYCKET imponerad av din nagellackssamling 🙂 jisses Amalia! Ska prova att baka biskvier till helgen, de borde väl funka att frysa även efter att de är klara eller hur?

Comments are closed.